Fietsverhuur - E-bike Verhuur

Gepubliceerd jan. 05, 22
6 min read

Bike Service

Het voor langere tijd wegzetten van een niet geladen accu verkort de levensduur en de actieradius. Volg in alle gevallen altijd de gebruiksaanwijzing bij uw fiets. Daarnaast kunt u onderstaand tips opvolgen, welke de levensduur van de accu ten goede komen: Accu's raken zeer snel defect indien zij ongeladen worden weggezet.

Ook het regelmatig bijladen van een niet opgeslagen accu is verstandig. (min. 1 x per maand). Mi-Mh en Li-ion accu´s kunnen beter tegen een stootje, doch hebben na langere tijd van leegstand vaak last van het zgn. memory effect. welke wij als het niet een al te lange periode van leegstand betreft kunnen recoveren.

Om de levensduur van de cellen niet nadelig te beïnvloeden dient regelmatig diep ontladen te worden voorkomen. Ook de Accu van Uw fiets kunnen wij een nieuw leven geven... Verder voeren wij een veeltal bijkomende werkzaamheden uit !!! .

Prophete Elektrische Fietsen

Net als het opspannen en richten van wielen. We checken alle bouten en moeren en tot slot demonteren, reinigen en monteren we het crankstel opnieuw met vet. Wil je daarbij ook nog een grondige reinigings- en poetsbeurt? Dienen we je derailleurs te demonteren, ontvetten en met vet weer te monteren.

Een onderhoudsbeurt voor de achterdemper is optioneel, net als die van de verende voorvork (prijs op aanvraag). De kosten voor het reinigen van de fiets bedragen 20,- euro.. Verhuur van tweewielers.

In oktober 2015 zijn we begonnen met het aan huis repareren van fietsen. Dat bleek een succes te zijn en de vraag werd steeds groter. Niet alleen in Breskens maar ook in andere dorpen, zoals Groede, Nieuwvliet, Aardenburg, Schoondijke, alsook richting IJzendijke, Philippine en zelfs plaatsen zoals Biervliet en Axel komen we regelmatig met onze servicebus.

Elektrische Fiets Kopen: Top 5 Betaalbare E-bikes

Door scherpe prijzen te hanteren wordt fietsen nog leuker! . Elektrische fiets huren.

Of u nou een e-bike, racefiets, gravelbike of stadsfiets heeft, we willen dat u er altijd zorgeloos mee kunt rondrijden en maximaal plezier aan beleeft. Dat kan alleen maar met goed, regulier onderhoud. Shimano, bekend om zijn fietsonderdelen, heeft TRIA Fietsen in Lieshout erkend als officieel Shimano Service Center. Dit vanwege de kwaliteit van dienstverlening bij reparatie en onderhoud.

Al voordat de nieuwe componenten en technieken op de markt zijn, kunnen wij er in onze professioneel ingerichte werkplaats mee uit de voeten. Wilt u uw fiets laten onderhouden en daarbij een beroep doen op onze dienstverlening? Dan geven wij u in principe de keuze uit vier standaardpakketten. Fietsverhuur - Betrouwbaar en goedkoop. Zo weet u vooraf precies wat u van ons kunt verwachten.

Prophete

Nadien is de fiets weer 100 procent in orde en kunt u er in het nieuwe seizoen voor langere tijd tegenaan.

Wij zijn je specialist in het onderhouden en repareren van fietsen. In onze Service & Techniek afdeling kunnen we onderhoud verrichten aan alle merken en type fietsen. Afspraak maken werkplaats Als lid van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven is ons bedrijf gecertificeerd en geeft het de zekerheid van drie maanden garantie op alle verrichte reparaties en onderhoudsbeurten, inclusief arbeid en onderdelen.

E-bike: Wat Zijn De Beste Producten Van 2021Fietsverhuur - Tweewielcentrum

Je kunt er van op aan dat je fiets in goede handen is! Kwaliteit en service gaan bij Gek van Fietsen hand in hand. Wij willen er zeker van zijn dat je tevreden bent en blijft. Onze afdeling service en onderhoud staat daarom dagelijks voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe fiets tiptop aan je wordt afgeleverd.

E-bike: Wat Zijn De Beste Producten Van 2021

En mocht er ooit iets aan jouw fiets mankeren, dan helpen wij je het liefst meteen. Lukt dat niet, dan krijg je gratis een leenfiets mee. Service? Dat beloven we niet bij Gek van Fietsen, dat maken we waar! Het is zeer aan te raden jouw fiets 1 tot 2 maal per jaar aan te bieden voor een onderhoudsbeurt.

Je blijft dan veilig en prettig rijden. Om te bepalen wat wij aan je fiets moeten onderhouden hebben wij een onderhoudsoverzicht samengesteld waar je de gewenste onderhoudsbeurt voor jouw fiets kunt kiezen. Zo zijn er voor elk type fiets 3 mogelijkheden beschikbaar waar je uit kunt kiezen. tijdens de basis onderhoudsbeurt komen de belangrijkste punten van jouw fiets aan de orde en weet je zeker dat jouw fiets veilig is op het gebied van remmen, versnellingen en verlichting.

De fiets wordt volledig gecontroleerd, gesteld en gesmeerd. tijdens onze uitgebreide onderhoudsbeurt komt jouw fiets weer bijna als nieuwe voor de dag. De fiets wordt volledig gecontroleerd, gesteld en gesmeerd. Maar daarnaast worden belangrijke gemonteerde onderdelen opnieuw met vet gemonteerd en wordt je fiets netjes schoon gemaakt. Kijk voor alle opties in ons onderhoudsoverzicht.

E Bike Huren

Voor alle onderhoudsbeurten geldt dat je een afspraak kunt maken om jouw fiets op de gewenste dag in te plannen, dit geldt tevens voor servicebeurten. Dan plannen we het werk in, zodat je de fiets in de ochtend of middag kunt brengen en binnen een dag weer op kunt halen.

Zo kunnen we iedereen goed helpen en hoef je de fiets niet lang te missen. Voor kleine reparaties bent je altijd welkom. Daar reserveren wij dagelijks tijd voor, zodat je bijna altijd dezelfde dag weer geholpen bent. Alle genoemde prijzen zijn exclusief het vervangen van onderdelen en materialen. Op al onze onderhoudsbeurten zijn de BOVAG garantievoorwaarden van toepassing.

Deze fietsen kun je bij het inplannen van onderhoud direct reserveren, zodat je zeker bent van een vervangend vervoermiddel.

Elektrische Fietsen Te Huur

FietsverhuurElektrische Fietsen - Fietsenverhuur

Ben je fietsen met tegenwind ook zo zat? Of kost fietsen je te veel tijd? Wellicht dat je sneller van en naar je werk wilt reizen, maar kom je met de auto te veel drukte tegen. Overweeg dan eens een elektrische fiets. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets (ook wel e-bike genoemd).

Twijfel je of een elektrische fiets wel geschikt is voor jou? Lees hieronder welke voordelen een e-bike heeft. Verder fietsen met minder moeite, Een elektrische fiets ondersteunt je bij het trappen. Je levert minder inspanning bij het trappen, waardoor je makkelijk langere afstanden aflegt. Maar je legt deze langere afstanden ook nog eens sneller af.

Probeer dat maar eens op een normale fiets. De trapondersteuning biedt ook hulp bij de lastigere stukken van de route. Je fietst met een e-bike makkelijker met bijvoorbeeld tegenwind, of wanneer je bergopwaarts gaat. Je komt dus niet bezweet aan op plaats van bestemming. Doordat je makkelijker fietst, merk je ook dat je sneller fiets pakt (Fietsverhuur - E-bike verhuur).

Ebike Huren, Fietsverhuur, (E)mtb, (E)tandem, Step

Een elektrische fiets bespaart tijd, Omdat je met een e-bike hogere snelheden behaalt dan met een gewone fiets, ben je ook sneller op de plaats van bestemming (fietsmerken nederland). Hierdoor houd je tijd over voor andere zaken. Ideaal als je als moeder je kinderen naar school moet brengen, naar je werk moet gaan, boodschappen moet doen en de kinderen weer op moet halen.Zij hoeven minder vroeger op en zijn dus wakkerder tijdens de les. Heb je een auto en woon je binnen 20 kilometer van je werk? Ook dan helpt een elektrische fiets om je reistijd te verkorten, zeker wanneer je door stedelijk gebied reist. Juist doordat auto’s in die gebieden niet continu de maximale snelheid rijden, maken elektrische fietsen een inhaalslag en helpen zo om tijd te besparen.

Navigation

Home

Latest Posts

Fietsverhuur - E-bike Verhuur

Published Jan 05, 22
6 min read

Wil Je Een Fiets Huren?

Published Jan 03, 22
6 min read